Caféen

Midt på dagen har alle elever og lærer en halv times spisepause, som afvikles årgangsvis i Caféen - hvad enten man nyder skolens madordning eller den medbragte madpakke. Skolen medvirker derved til at eleverne får spist deres mad og at de oplever måltidet, som et naturligt, værdifuldt samlingspunkt.

På Frederiksbjerg skole mener vi, at et sundt mad tilbud og læring, går hånd i hånd.

Caféen tilbyder derfor daglig én frokostret, som er lavet af friske, sunde og sæsonbetonede råvarer og med et stort fokus på økologi. Alt maden er hjemmelavet og vi bager alt vores brød selv.

Caféen tilbyder også dagligt en frokostret, til de børn der har behov for glutenfri/laktosefri og/eller vegetar kost.

Derudover tilbyder caféen snack ordning, der tilkøbes separat eller sammen med madordningen.

Krai og 3. - 4. klasse får snack i SFO'en.

5. - 9. klasse får snack i caféen kl. 9:30.

Tilmelding til madordningen:

Madordning 20 kr. pr. dag

Madordning + snack 25 kr. pr. dag

Snackordning 8 kr. pr dag

Hvis du/I ønsker at tilmelde jeres barn caféens madordning, og/eller skolemælk - skal det gøres på følgende link:

Vi har valgt at skifte vores leverandør ud til bestilling af skolemad. Det nye link kommer strake en ny leverandør er fundet.

Tilmeldingen gælder for 3 måneder af gangen.

Ved yderligere spørgsmål, kan der rettes henvendelse til:

Køkkenchef Anne Sofie Løber

ansof@aarhus.dk