Frederiksbjerg Skolekor

Skolekoret Stemmer er et tilbud til skolens elever, hvor man kan mødes på tværs af alder, køn og klasse for at samles socialt med sang i centrum. Det er et kor med plads til forskellighed, og der kræves ingen musiske forudsætninger for at deltage. Koret har eksisteret siden år 2002.

Vi optræder på skolen ved alle årets højdepunkter såsom skolefester, julemarkeder, juleafslutninger, sommerafslutninger og i Sct. Pauls kirke og Sct. Lukas kirke ca. 5-10 gange om året. Vi finder enhver mulighed for at optræde i nærmiljøet udfordrende og optræder også på lokalcentre, væresteder, flygtningecentre, markeder, i Tivoli, på Aarhus Teater mm. Koret har også medvirket på to albums, indspillet egen single, samt lavet en film.

Koret har tradition for at tage på længere ture. Vi har eksempelvis besøgt Oslo, Amsterdam, Berlin, Hamburg, Malmö og København.

Koret har en interessegruppe med frivillige forældre. Kordeltagerne betaler et årligt kontingent på 150 kr. Korets leder er lønnet af skolen. Længere ture muliggøres ved hjælp af frivillige forældre, hvoraf nogle fungerer som musikalsk støtte. Skolen yder økonomisk støtte som eksempelvis dækning af transportudgifter, og koret får også økonomisk støtte af Sct. Pauls kirke.

Koret er delt op i to og har derfor to øvetider. Der øves i lokaler på Aarhus Svømmestadion.

- Ministemmer: 0. - 3. årgang øver tirsdag fra 14.15 - 15.00
- Maxistemmer: 4. - 9. årgang øver mandag fra 15.00 - 16.00

Der er tradition for, at vi holder en pause undervejs i vores øvetid, hvor vi spiser kage, som børnene skiftes til at have med. Skolekoret Stemmer har sin egen Facebook-side med korets aktiviteter. Den findes på adressen: https://www.facebook.com/stemmer.page/

Spørgsmål kan rettes til Korleder Theresa Chichon på korets emailadresse theresachichon@hotmail.com eller tlf. 24250137