Skolerejser

International forståelse, sprogindlæring og kendskab til andres levevis og kultur er vigtige elementer i en folkeskole, der skal medvirke til at forberede eleverne til et ungdoms- og voksenliv i en globaliseret verden.

Vi tilbyder en sprog- og kulturrejse til vores elever i 8. klasse. Herigennem får eleverne forståelse for og kendskab til andre kulturer og sprog i Europa.

Skolerejsen går til Holland, hvor eleverne bor privat hos hollandske elever. Det er en meget stor succes, og vi oplever, at alle elever vokser med opgaven og bliver meget mere fortrolige med at tale engelsk. De hollandske elever kommer også på genbesøg i løbet af 8. klasse, hvor de indkvarteres hos klassernes familier.

Udover kulturelt kendskab og forståelse på tværs af landegrænser medvirker skolerejsen til at eleverne i mødet med andre kulturer får en dybere indsigt i den danske kultur via drøftelser og samtaler med andre unge og deres familier.