Caféen

Cafeen.

Midt på dagen har alle elever og lærer en halv times spisepause, som afvikles årgangsvis i Caféen - hvad enten man nyder skolens madordning eller den medbragte madpakke. Skolen medvirker derved til at eleverne får spist deres mad og at de oplever måltidet, som et naturligt, værdifuldt samlingspunkt.

På Frederiksbjerg skole mener vi, at et sundt madtilbud og læring, går hånd i hånd.

Caféen tilbyder derfor daglig én frokostret, som er lavet af friske, sunde og sæsonbetonede råvarer og med et stort fokus på økologi. Alt maden er hjemmelavet og vi bager alt vores brød selv.
Caféen tilbyder dagligt en frokostret, til de børn der har behov for glutenfri/laktosefri og/eller vegetar kost.
Derudover tilbyder caféen snackordning, der tilkøbes separat eller sammen med madordningen.
Krai og 3-4 klasse får snack i SFO'en.
5-9 klasse får snack i caféen kl 9:30.

Tilmelding til madordningen:
Madordning 20 kr. pr dag
Madordning + snack 25 kr. pr dag
Snackordning 8 kr. pr dag
Hvis du/I ønsker at tilmelde jeres barn caféens madordning, og/eller skolemælk - skal det gøres på følgende link:
abonnement.kommunebetaling.dk/aarhus/frederiksbjergskole

Der ydes ikke tilbagebetaling af madpenge når eleverne har fravær på skolen som følge af lejrskole, skolerejse og sygdom. Baggrunden for dette er, at sådanne hændelser fordeler sig hen over alle årene for alle elever. Vi har indregnet dette fravær prisen for maden, så den kan være så billig som mulig.

Optankning af Cafekort sker via dette link:
kontantlos.kommunebetaling.dk/aarhus/frederiksbjerg_skole/tank-op

Ved yderligere spørgsmål, kan der rettes henvendelse til:

Køkkenchef Anne Sofie Løber

ansof@aarhus.dk